Over Ons

Meestoof Autoschade

Spuiter2Meestoof Autoschade.   heeft  kwaliteit, professionaliteit, klanttevredenheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Wij zien de toekomst positief en gaan mee met de veranderingen in de markt. 
Visie & Missie.Bij Meestoof autoschade proberen wij onze klanten keer op keer te verrassen met onze uitstekende service. Wij zetten de negatieve ervaring met autoschade om in een positieve ervaring.Dit doen wij door vakkundig autoherstel, door passend vervangend vervoer aan te bieden en door de afwikkeling met uw verzekering of leasemaatschappij voor u te regelen. Passie voor auto’s en aandacht voor mensen, dat is de grootste kracht van Meestoof autoschade.

Vakwerk & planners

1
KwaliteitSpecialisten in schadeherstel
2
Persoonlijk ContactJe kunt altijd degene spreken die aan je auto heeft gewerkt.
3
Professionele WerkplaatsWe kunnen onze klanten bedienen vanuit een 700 vierkante meter groot pand, ingericht met diverse kantoorruimtes en een zeer ruime werkplaats, die met diverse bruggen, voorbewerkingsvloeren, een richtbank, alle benodigde gereedschappen en de nieuwste spuitcabine geheel uitgerust is voor het herstel van autoschade.

Ons team

  • Hans
    Meewerkend eigenaar en al meer dan...