FOCWA Eurogarantbedrijf

Basic CMYKSchade aan uw auto is altijd vervelend. Of het nu gaat om hagelschade, krassen in de lak of een grote schade. U wilt dat uw auto zo snel mogelijk veilig en vakkundig wordt hersteld. Dat alles soepel geregeld wordt, ook met de verzekering.

Én met 4 jaar garantie bij FOCWA Eurogarantbedrijven. Dat is precies waar FOCWA Autoschadeherstelbedrijven voor staan en jarenlange ervaring in hebben. Wekelijks handelen zij zo’n 15.000 kleine en grote schades naar volle tevredenheid af. Uw zorgelijke blik bij autoschade verandert bij FOCWA autoschadeherstelbedrijven al snel in een glimlach bij oplevering.

Deskundig advies

Elk bij FOCWA aangesloten bedrijf is in staat om deskundig advies op maat te verstrekken.
Kwaliteit en zekerheid zijn bij FOCWA aangesloten bedrijven gegarandeerd. De werkwijze is volledig transparant en inzichtelijk. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de te verrichten werkzaamheden, planning en begroting.

Alle bij FOCWA aangesloten bedrijven werken volgens de algemene FOCWA voorwaarden en houden zich aan de afgesloten overeenkomst.
FOCWA ondersteunt de bedrijfsvoering van de aangesloten leden al meer dan 75 jaar. FOCWA heeft als branchevereniging kennis en ervaring op het gebied van onder meer professioneel schadeherstel van auto’s, bedrijfsvoertuigen, caravans, campers en motorfietsen en het bouwen van aanhangwagens en carrosserieën.